Saturday, June 2, 2007

Említettem én valaha

  olyat, hogy a gyerekek hisztijét általában cirógatással és társaival jól lehet kezelni? Felejtsétek el. Tévedtem.

9 comments:

Anonymous said...

Mi volt az a reakció a részéről, ami megváltoztatta a véleményed? (Ha nem túl indiszkrét a kérdés)

márta said...

Ez a bejegyzés a tegnapi napom eseményeinek hevében íródott, most talán már másképp fogalmaznák. Van olyan helyzet, hogy nagyonis használ a szép szó, az odafigyelés. Ilyenkor valószínűleg azért hisztis a gyerkőc, mert ezeket hiányolja. Aztán van olyan, hogy az égadtavilágon semmi, de semmi nem használ, mert Ő eldöntötte, hogy süket, és szemtelen és feleselős akar lenni. Punktum. Fellebbezésnek helye nincs. Ilyenkor egy vékony kis vesszőcske csodát tud tenni. Nekem jobban fáj, mint neki, de ha nem akarom, hogy a végén félnem kelljen tőle, akkor muszáj alkalmazni az ilyen bolond napokon. Erre a következtetésre jutottam tegnap.

Anonymous said...

A vesszőcske az olyan, mint.. a lovaglópálca? (Olyan fáradt vagyok, nehezen fogom fel a dolgokat.. borús vasárnap)

márta said...

Miért, milyen a lovaglópálca?
No, hát a vessző az olyan, mint az ág, ami van a fán, csak nagyon-nagyon vékonyka és kicsike, szóval olyan kis semmilyenke, de azért mégiscsak van, és hát ilyen egy vesszőcske. Épp csak hogy elmondható róla, hogy ilyen is van:)

márta said...

Azon tűnődöm, vajon valamilyen bagoly-féle lehetsz, hogy éjjel 3 körül kommentelgetsz?! Aztán akkor ne csodálkozz, hogy ilyenkor meg fáradt vagy...

Anonymous said...

Dehogy bagoly.. csak "hobbyból nem alvó" vagyok.. ez a ugyanis a legolcsóbb tudatmódosító szer.. az alvásmegvonás.. néha, ha ilyesmik élvezetéhez támad kedvem, akkor egyszerűen össze-vissza nem alszok. (Ezen kívül még kávéval élek.. most is, megyek feltöltődni:) )

márta said...

Nekem is volt ilyen nem-alvó időszakom, nem is kevés, de most már nem hiszem, hogy bírnám...Hiába, az évek felettem is eljártak...De akkoriban megfigyeltem például, hogy a madarak pontosan éjjel 4 órakor kezdenek el énekelni.

Anonymous said...

:) 4 körül tényleg szokott jönni "tyű-tyű-tyű-tyű" kintről, csak vagy nem az évnek ebben a szakában, vagy nem a jelenlegi tartózkodási helyemen (elmúlt már tavasz).. mostanában inkább azzal játszok, hogy lekapcsolok minden villanyt a szobában, és megpróbálom kitalálni, hány óra is van.

márta said...

Aztán meg gyorsan visszakapcsolod, hogy lássad, igazad volt-e?