Tuesday, June 26, 2007

Ma

felolvastam a Bambi 2.-t, egy tündéres könyvet, nem tudom a címét és egy fél Micimackó könyvet. Totál elment a hangom. Akárhogy is nézem, ez több a soknál. Ja, és a Republic nem reménytelen, de nem is reményteljes, szóval senki sem akar jönni? Tudom, hogy mindenki messze lakik, csak gondoltam, megpendítem. Megpendítek én mindenfélét, mit össze nem hordok itt, hetet-havat, te jó ég... Jó éjt mindenkinek!

7 comments:

Időbeosztás-guru said...

En szivesen elmennek a koncertre. De mi mar ugyis voltunk egyutt Republic koncerten...

márta said...

Ez a az "elmennék" költői sóhaj, vagy ifjonti epekedés, vagy az "ugyis"-al együtt értelmezendő, tehát értsem úgy, hogy egyszer éppen elég volt, vagy...nem is tudom. Mert azt nem merem feltételezni, hogy azt jelenti: egyszer élünk, ihaj-csuhaj, beülök a frissen vett autómba, aztán meglátogatom ezt a mártát, ha már ugyis állandóan mindenkit hív, aztán mégis szinte mindenki inkább olyanokkal foglalkozik, hogy munka, meg tanulás, meg ilyen haszontalanságok.

Anonymous said...

Tenyleg van olyan, aki juliusban tanul? Hmm. .. a meghivas megtisztelo, koszonom.. de ilyen helyekre csak szajkosarban mehetek.. rendesen megkotott porazzal.. ez meg nem volna kizaro ok, de utalom a szajkosarat.

márta said...

Fogalmam nincs, hogy tanul-e még valaki júliusban, csak úgy mondtam, mert általában ilyen kifogások vannak, hogy valaki miért nem ér rá meglátogatni a másikat. A szájkosaras dolgot nem értem, bár jobb színben tűnhetnék fel, ha úgy tennék mintha igen, de az az igazság, hogy nem.

márta said...

De nem baj, nem kell megmagyarázni, mert van úgy, hogy később leesik, mint ahogy olyan is gyakran előfordul nálam, hogy egy-egy frappáns válasz csak akkor jut eszembe, mikor már túl késő. Meg aztán ki mondta, hogy mindent kell értsek és tudjak, nem?

Időbeosztás-guru said...

Nem ugy kell erteni, hogy egyszer epp eleg volt, sot :) Ami pedig az autot illeti...hat ahhoz sofor is kellene,aki el tudna odaig vezetni. Meg jo sok szabadnap hozza. Meg...meg egy csomo mas.

márta said...

Értem én, értem. Nekem se kellett volna a világ végére költözni...