Friday, June 22, 2007

Elegem van

a mai napra a konyhából és mindenből ami oda tartozik, mert nem is csoda, ha tudnátok, hogy vagy száz darab palacsintát megsütni milyen érzés. Hát miközben sütöm sütögetem a kétszáz darab palacsintát, hallom a hírekben, hogy ma van a politikusok védőszentjének napja, aki nem más, mint Morus Tamás. Gondolkoztam is, miközben rendíthetetlenül sütöttem a háromszáz darab palacsintát, hogy mintha nem tanultam volna-e én erről a fickóról, nagyon ismerős a neve, pedig tudomásom szerint szentekről nem tanultam, de akkor is ismerős a neve, vajon milyen híres könyvet írhatott... Nem jut eszembe. Ennyi baj legyen. De hogy ki fogja megenni ezt a négyszáz darab palacsintát, nem tudom, mert én nem, annyira elegem van belőle.

7 comments:

Anonymous said...

Errol lenne szo?
http://hu.wikipedia.org/wiki/Thomas_More
Es kinek kell annyi palacsinta? Az egesz varost meg akarod vendegelni?
Józsi

Anonymous said...

http://hu.wikipedia.org/wiki/Thomas_More

márta said...

Kösz, az "Utópia" könyv nem jutott eszembe. Pedig vizsgáztam belőle, de hol van az már... Na, a palacsinta-dolog úgy kezdődött, hogy Encinek reggel első szava az volt, hogy ő lángost szeretne enni. Ahhoz nagyon nem volt kedvem, így kiegyeztünk palacsintában. De egy kicsit több liszt került bele a kelleténél, tettem bele tejet, akkor az lett túl sok és így tovább. Így lett vagy ötszáz darab palacsinta.

csillag said...

szerintem nagyon sok ez a hatszáz palacsinta:P

márta said...

Nekem mondod? Látni sem bírom ezt a hétszáz palacsintát, ne is halljak többet olyat, hogy palacsinta, de még olyat se, hogy csalafinta, vagy hinta-palinta, mert arról is csak az jutna eszembe, hogy még jövőre is ezt a nyolcszáz palacsintát fogjuk enni...

Adona said...

a 900ik kie lesz? :)

Anonymous said...

idezem valakinek a mondasat: "Hogy a rak enne meg" :))
regen sokat nevettunk ezeken a beszolasokon a tesommal.