Friday, June 1, 2007

Lista ellenőrzés nap végén

  Ma nagyon játékos napom lett végülis, mert hűséges kommentelőim visszadobták a labdámat, így nem magamban kellett játsszak. Mondjuk, elgondolkoztam azon, hogy hamincéves fejjel már igencsak illene megkomolyodnom, komoly témákat felvetnem, ilyesmi, de az van, hogy nem tudok. Nem férek a bőrömbe. Hát, nézzük a listámat:
  1. A krumpli megsült délre, fele már elfogyott, holnapra is lesz. Kipipálva.
  2. Anna abbahagyta a böhögést, amikor elkezdtem utánozni, de aztán meg nem bírta abbahagyni a nevetést. Azt viszont nem bántam.
  3. Fagyit nem vett nekem senki, de Naplopó azt mondja, hogy ha létezne fagyiküldő szolgálat, ő küldött volna. Mondtam is neki, hogy a szándék a fontos. Ez is kipipálva.
  4.  A rádiót egyszerűen kikapcsoltam, és csak a "Vendég a Háznál" műsornál kapcsoltam vissza. Az tetszett.
  5. A postaládában csak egy banki értesítő volt T. nevére. Ez van.
  6. Az email-postaládámban végülis összegyűlt nagy nehezen öt levél, kaptam egyet Naplopótól, egyet Bettitől és egyet Csillagtól, akik amúgy is akartak írni nekem, de aztán véletlenül mindhármójukat most szállta meg az ihlet, a blogomat olvasva. Aztán kaptam valami regisztrációmegerősítő emailt is, ezt is beszámolom, és Liv küldött iwiw-es meghívót, ezzel együtt öt. Ez sikerült.
 7. Bárányfelhő volt, napocska volt. Csillag még nincs, de remélem lesz. És igen, lehet, hogy északi fény is lesz, miért ne lenne, az amcsi filmekben is teljesülni szoktak a végén a lehetetlen kívánságok, miközben halkan megy az a dal, hogy Somewhere over the rainbow... Majd fel is teszem ide ezt a számot.
  8. Az iwiwen is el fogom érni egyszer a 100-ast. Liv, köszi a jelölést, sok kicsi sokra megy.
  9. Az égből pottyant mesére még várok, a cicára is, addig beérem a képzeletbelivel.
 10. Naplopótól kaptam egy csillagot, köszi, tetszik. A neve is. Nem baj, ha nem Mártának hívják, így is jó. Még jobb is.
  

No comments: