Wednesday, June 27, 2007

Hm,

"híres" lettem tudtom nélkül. Felkerültem ide.

8 comments:

Anonymous said...

Na, T.nek nincs mitol felnie, azt olvastam az oldalon, hogy "a stabil házasság háromszoros védelmet jelent a férfiak számára."
Szerintem nalunk a 65 eves kort tulelo ferfiak aranya meg kisebb, mint nalatok.
Naplopo

márta said...

Csak azt nem tudom, hogy számolták ki ezt a "háromszoros"-t. Mert azért a legtöbb férfi kamikázézik előbb-utóbb, legalábbis én kevés agglegényt ismerek. Egyszerűen nincs annyi nőtlen férfi, hogy ezt megfigyelhessék tudományosan meg hitelesen. Igaz, hogy sok az elvált fickó. De ők meg általában elvesznek egy húszévest, ha már úgy alakul, hogy elválnak. Na lényeg a lényeg, meg kő' nősülni. S azt is tudom, mit akarsz mondani erre:)

Időbeosztás-guru said...

Ha megfigyeled, a háromszoros dolog a stabil házasságokra vonatkozik. Szóvan van bázis arra, hogy tudományosan meg hitelesen megfigyeljék a dolgokat, elvégre szerintem rengeteg instabil házasság van.

márta said...

Ja. Stabilak álljanak ide, instabilak meg oda :) Na, én elhiszem nekik, nem is arról van szó. Biztos úgy van, ahogy mondják. Már csak a józan paraszti logikámból is kiindulva. Mert ha úgy megy haza az ember, hogy alig várja, hogy otthon legyen, és nem úgy, hogy görcsbe rándul a gyomra tőle, vagy nem várja senki, az már kész egészség. De azért jó, hogy tudományosan is be van bizonyítva.

Anonymous said...

Marta problemajara: lehet, hogy a tudosok felkutattak a csak elszorva letezo agglegenyeket, es addig faggattak oket a kerdeseikkel, amig azok bele nem haltak a zaklatasba, haromszoros valoszinuseggel.

Jaj, es bajnokok reggelije!

márta said...

Jaj, és nanemár megint...! Inkább megyek, és megeszem a household-managerek reggelijét :)

Anonymous said...

Jah, amúgy megmentőt keresek.. minden este 10 és reggel 9 között.. osztott munkakörben, több megmentőtől is el tudom képzelni a megmentésem, de fontos a függetlenség, meg bizonyos erkölcsi kérdések lazább kezelése.. jelige: "hogy ne csökkenjen tovább a férfiak várható élettartama"

márta said...

Te Anonymus, miből gondolod, hogy ez a megfelelő hely az ilyesmi hirdetések számára ? Megáll az eszem és ácsorog...