Wednesday, June 20, 2007

Most már csak azért

írok még egyet, mert hihetetlen, de a gyerekek még mindig alszanak, és hát ennek örömére boldogítalak benneteket. Az iwiwen már van 79 ismerősöm. Közeledem vészesen a 100 felé, és akkor már igazán elmondhatom, hogy ismert vagyok. Miisvanmég? Ja igen, hőségriadó. Lehet megint panaszkodni a melegre. Legalább van téma, ha nem tudom miről is beszéljek valakivel. Érdekes, hogy van, aki mindig tud beszélni akárkivel akármiről. Nálam már az első percekben eldől, hogy tudok-e vagy nem. Mert ha igen, akkor nagyon sokat tudok beszélni, ha meg nem, akkor nagyon tudok hallgatni. Nem vagyok egy könnyű eset, az biztos.

3 comments:

Időbeosztás-guru said...

Itt is nagy a hőség.És amióta munkanélküli vagyok, rájöttem, hogy itthon nincs légkondi.

márta said...

Javaslataim: 1.tedd hideg vízbe a lábad 2. kérd meg Esztert, hogy néha öntsön nyakon váratlanul hideg vízzel 3. létezik még huzat is a világon, de vigyázz, mert kitörhetnek az ablakok (tapasztalatom van róla! ) 4. járd el az esőtáncot, ártani nem árt 5. sóhajtozzál nagyokat, nem lesz kevésbé meleged tőle, de legalább megkönnyebbülsz, és lesz később gyomorfekélyed

csillag said...

te, Márta, nagyon emlegeted mostanában blogban, kommentekben a nyakonöntést. Lehet ennek az lesz a vége, hogy T. teljesíti ezt a kívánságodat:)).